Huis voor Kopen in Peñiscola, Spanje

Peniscola
Villa • 6 kamer(s) • 6 bed. • 3 bad. • 600 m² • referentie: MGPE0010/9191
€ 1.050.000
MONTOLIU ONROEREND GOED [AMP;] GALLEGO verkoopt dit indrukwekkende huis in Peñíscola (Castellón).
Prachtige moderne villa, met alle luxe van details, zwembad met eigen kindergedeelte, barbecue en buitenspelen. Het is gelegen in een rustige woonwijk met goede communicatie, het huis ligt op 5 minuten rijden van het centrum van Peñíscola en de stranden, dicht bij restaurants en supermarkten. Het huis is verdeeld over twee verdiepingen, op de begane grond is er een grote woonkamer met een dubbele hoogte en de open keuken, met een fantastisch uitzicht op de tuin. De keuken is erop aangesloten en daarnaast is een wasruimte, met droger, wasmachine, een extra koelkast en een vrieskist. Op de begane grond zijn er twee tweepersoonsslaapkamers en een badkamer met douchecabine. Op de eerste verdieping zijn er in totaal 4 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 3 slaapkamers tweepersoonskamers zijn en een kinderkamer met twee kinderstapelbedden met 4 eenpersoonsmatrassen van 90x190 en een apart bed met een matras van 200x200. In de tuin is er een groot zwembad met een volledig omheind kindergedeelte, er is ook een speeltuin met schommels en glijbaan, direct ernaast is er een barbecue met gootsteen en werkruimte. Diensten en gemeenschappelijke ruimtes.
Een woning van echte luxe.
MONTOLIU ONROEREND GOED [AMP;] GALLEGO verkoopt dit indrukwekkende huis in Peñíscola (Castellón).
Mooie moderne villa, met veel detail, zwembad met eigen kindergedeelte, barbecue en buitenspelen. Het is gelegen in een rustige woonwijk met goede communicatie, het huis ligt op 5 minuten rijden van het centrum van Peñíscola en de stranden, dicht bij restaurants en supermarkten. Het huis is verdeeld over twee verdiepingen, op de begane grond is er een grote dubbelhoge woonkamer en een open keuken, met een fantastisch uitzicht op de tuin. De keuken is ermee verbonden en daaraan verbonden is er een wasruimte, met een droger, wasmachine, een extra koelkast en een vrieskist. Op de begane grond zijn er twee tweepersoons slaapkamers en een badkamer met douchecabine. Op de eerste verdieping zijn er in totaal 4 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 3 slaapkamers tweepersoonsbedden zijn en een kinderkamer met twee kinderstapelbedden met 4 individuele matrassen van 90x190 en een apart bed met een matras van 200x200. In de tuin is er een groot zwembad met een volledig omheind kindergedeelte, er is ook een speeltuin met schommels en een glijbaan, direct ernaast is er een barbecue met een gootsteen en een werkruimte. Diensten en gemeenschappelijke ruimtes.
Een echt luxe pand.

Belle Villa moderne, avec beaucoup de détails, piscine avec espace privé pour enfants, barbecue et jeux extérieurs. Elle est située dans un quartier résidentiel calme avec une excellente communication, la maison se trouve à 5 minutes en voiture du centre de Peñíscola et des plages, à proximité des restaurants et des supermarchés. La maison est disposée sur deux étages, au rez-de-chaussée il y a un grand salon à double hauteur et une cuisine ouverte, avec une vue fantastique sur le jardin. La cuisine y est reliée et en annexe se trouve une buanderie, avec un sèche-linge, un lave-linge, un réfrigérateur supplémentaire et un congélateur coffre. Au rez-de-chaussée il y à deux chambres doubles et une salle de bain avec cabine de douche. Au premier étage, il y a total de 4 chambres et 2 salles de bains, dont 3 chambres avec lits doubles et une chambre d'enfants avec deux lits superposés pour enfants avec 4 matelas individuels de 90x190 et un lit séparé avec un matelas de 200x200. Dans le jardin il y a une grande piscine avec un espace pour enfants entièrement clôturé, il y a aussi une aire de jeux avec balançoires et toboggan, juste à côté il y a un barbecue avec évier et un espace de travail. Services et espaces communs.
Une véritable propriété de luxe.

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers6
Badkamers3

Oppervlaktes

Woonkamer600 m²
Perceel989 m²
Alarm
Barbecue
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Tuin
Vaatwasser

Peniscola

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens