Appartement voor Kopen in Namen, België

Namen
Appartement • 6 kamer(s) • 3 bed. • 1 bad. • 119 m² • 21de verdieping • referentie: 210041008-40
€ 355.000
Het team van RE/MAX Investment Properties is verheugd u dit prachtige appartement te presenteren dat te koop staat, gelegen in het hart van het stadscentrum van Jambes. Oorspronkelijk bestemd voor commercieel gebruik, charmeert dit appartement met zijn natuurlijke helderheid die elke kamer elegant verlicht, en zijn bevoorrechte ligging op de begane grond van een vredig gebouw, wat een uiterst aangename woonomgeving biedt.
Bij uw aankomst verwelkomt een ruime hal u, die u vervolgens leidt naar een groot leefgedeelte dat doordrenkt is met natuurlijk licht. De interne indeling omvat drie slaapkamers en een badkamer, waardoor een comfortabele en functionele woonomgeving ontstaat. Het appartement onderscheidt zich door een ideaal georiënteerd terras, dat een aangename buitenruimte biedt om te genieten van ontspannen momenten.
Het voordeel van een dubbele garage, ontworpen om gemakkelijk twee auto's te herbergen, voegt een waardevol gemak toe aan deze woning. U beschikt zo over een veilige parkeerruimte die perfect voldoet aan de behoeften van een modern en dynamisch leven.
De half-uitgeruste en slim ingerichte keuken presenteert zich als een uitnodigende plek waar u uw maaltijden kunt bereiden in een praktische en vriendelijke omgeving. Of u nu een gepassioneerde kok bent of gewoon op zoek bent naar een ruimte die geschikt is voor het bereiden van uw dagelijkse maaltijden, deze keuken biedt opmerkelijke functionaliteit.
Al deze kenmerken dragen bij aan het maken van dit appartement tot een harmonieuze woonplek, waar comfort, helderheid en bruikbaarheid samenkomen om een ??bijzonder aangename woondervaring te creëren. Wij nodigen u uit om deze woning verder te verkennen tijdens een bezoek om ten volle te genieten van zijn charme en potentieel.

Het zeer gewilde stadscentrum van Jambes biedt een scala aan voorzieningen, van lokale winkels tot cafés en restaurants, evenals gemakkelijke toegang tot een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer dat de omliggende steden bedient.

We wilden u ook informeren dat het aangrenzende appartement, gelegen op hetzelfde niveau en momenteel voorzien van directe toegang tot deze woning, ook te koop is. U heeft dus de mogelijkheid om een tweede afzonderlijk appartement aan te schaffen (informatie telefonisch op 082/21.93.17). Deze aankoop biedt u de flexibiliteit om het om te vormen tot een onafhankelijke commerciële ruimte, terwijl u tegelijkertijd een privéruimte behoudt in het oorspronkelijke appartement dat hier wordt gepresenteerd. Als alternatief kunt u profiteren van aantrekkelijke huurinkomsten door de toegangen te scheiden en het tweede appartement te verhuren als commerciële ruimte of als woonruimte.
Energieprestatiecertificaat (PEB): D 259 kWh/m2 per jaar, unieke code: 20240228016036. De beschrijvingen en foto's zijn indicatief. Voor meer informatie en om een bezoek te regelen, neem contact met ons op via 082/21.93.17 of per e-mail op het adres properties@remax.be.

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers3
Badkamers1
Toiletruimten1

Oppervlaktes

Woonkamer119 m²
Totaal119 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Terras

Namen

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar1965
Energie-efficiëntiegraad
D
330