Appartement voor Kopen in Namen, België

Namen
Appartement • 5 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 90 m² • 21de verdieping • referentie: 210041008-39
€ 255.000
RE/MAX Investment Properties heeft het genoegen u dit prachtige appartement te koop aan te bieden, gelegen in het hart van het stadscentrum van Jambes. Ooit ingericht als commerciële ruimte, charmeert dit appartement met zijn natuurlijke lichtinval die de kamers overspoelt en zijn bevoorrechte ligging op de begane grond van een rustig gebouw waar het aangenaam vertoeven is.

Bij uw aankomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die uitkomt op een royale leefruimte doordrenkt met natuurlijk licht. De twee strategisch verdeelde slaapkamers en de badkamer vullen harmonieus deze leefruimte aan. Een opvallend kenmerk van dit appartement is het terras dat een ideale oriëntatie biedt, waardoor een aangename buitenruimte ontstaat om te genieten van ontspannende momenten in de open lucht. Dit terras fungeert als een natuurlijke verlenging van de leefruimte, waardoor het binnencomfort wordt samengevoegd met de sereniteit van buiten.

Bovendien biedt dit appartement een slim ingerichte, semi-uitgeruste keuken die ontworpen is om optimale omstandigheden te bieden bij het bereiden van maaltijden. Of u nu een keukenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een functionele plek om uw dagelijkse maaltijden te bereiden, deze keuken biedt opmerkelijke flexibiliteit.

Daarnaast voegt de inclusie van een kelder een extra dimensie toe aan dit eigendom. Deze kelder kan op verschillende manieren worden gebruikt, waardoor extra ruimte wordt geboden voor opslag.

Over het algemeen heeft dit appartement een doordachte indeling waar elk detail bijdraagt aan een comfortabele en praktische leefervaring. De combinatie van goed ingerichte binnenruimtes, een optimaal georiënteerd terras en de aanwezigheid van een kelder geeft deze woning veelzijdigheid die voldoet aan de diverse behoeften en voorkeuren van de bewoners. Wij nodigen u uit om deze residentie in detail te verkennen tijdens een bezoek om alle kenmerken volledig te waarderen.

Het zeer gewilde stadscentrum van Jambes biedt een uitgebreid scala aan voorzieningen zoals lokale winkels, cafés, restaurants, evenals gemakkelijke toegang tot een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer naar naburige steden.

Ontdek deze vastgoedparel, ideaal voor een eerste investering met aantrekkelijk verhuurpotentieel. Energieprestatiecertificaat (EPC) - D - 259 kWh/m2 per jaar, unieke code: 20240228016039. De beschrijvingen en foto's zijn niet-bindend. Voor meer informatie en het regelen van een bezoek, neem contact met ons op via 082/21.93.17 of per e-mail op het adres properties@remax.be.

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers2
Badkamers1
Toiletruimten1

Oppervlaktes

Woonkamer90 m²
Totaal90 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras

Namen

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar1965
Energie-efficiëntiegraad
D
259